Το “δαχτυλίδι” στον Ψινάκη!

To χρίσμα για τον δήμο της Αθήνας έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μέσω ηχογραφημένης ραδιοφωνικής εκπομπής! Τα «δαχτυλίδι» -απ’ ό,τι όλα δείχνουν- παίρνει ο εκκεντρικός Ηλίας Ψινάκης! Η αγάπη του προέδρου του ΛΑΟΣ για τον παρουσιαστή-μάνατζερ είναι δεδομένη – μάλιστα, στις προθέσεις του ήταν να τον κατεβάσει υποψήφιο βουλευτή στις προηγούμενες εκλογές. Τότε ο Ηλίας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν είχε αποδεχτεί την πρόταση.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης χθες το μεσημέρι ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη, που θα μεταδοθεί την Κυριακή το απόγευμα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε για τα πάντα: την πολιτική, την προσωπική του ζωή, τους συνεργάτες του, τις αδυναμίες του. Εκείνο όμως που αναμένεται να προκαλέσει ποικίλα σχόλια -και από το εσωτερικό του ΛΑΟΣ- είναι η έμμεση επιβεβαίωση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», της υποψηφιότητας του Ηλία στον δήμο της Αθήνας: «Ο Ηλίας δεν θα είναι απών από τις εκλογές που έρχονται, γι’ αυτό να είστε σίγουροι» φέρεται να είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κάτι που ο Ηλίας Ψινάκης άφησε να περάσει ασχολίαστο.
Το γεγονός ότι το χρίσμα για τον δήμο της Αθήνας καλοβλέπει και ο Αδωνις Γεωργιάδης προβλέπεται να φέρει για μία ακόμη φορά τα πάνω-κάτω στις σχέσεις Ψινάκη – «Μπουμπούκας» και Αδωνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε δηλώσει: «Ο δήμος της Αθήνας θα με ενδιέφερε είναι αλήθεια περισσότερο, αλλά την τελευταία λέξη στις πολιτικές μου επιλογές έχει πάντα ο πρόεδρος. Εμπιστεύομαι την κρίση του».

Ωστόσο να υπενθυμίσουμε ότι παλιότερα, όταν έπαιζε το θέμα «Ψινάκη» ξανά στον ΛΑΟΣ, o κ. Γεωργιάδης δεν υπεραμύνθηκε τόσο του προέδρου του, σχολιάζοντας λακωνικά: «Δικαίωμα βέτο στον ΛΑΟΣ έχει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Εγώ απλώς μετέφερα τον προβληματισμό πολλών οπαδών μας τότε για την υποψηφιότητά του».

Ν.Κ.
[espressonews.gr]