Aναβίωση του εθίμου με τους τηγανίτες – Έκθεση ομορφιάς και τέχνης

Από : 29/11/2010 Έως : 29/11/2010

Διοργάνωση : Λύκειο των Ελληνίδων Χανίων

Τόπος : Αίθουσα Λυκείου των Ελληνίδων Χανίων

Ώρα : 18.00

Είσοδος : ελεύθερη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Χανίων, παράλληλα με την αναβίωση του εθίμου με τους τηγανίτες και τους λουκουμάδες, για να ευλογηθούν οι νέοι καρποί του φθινοπώρου με τη χάρη τ΄ Αγ – Ανδρέα, θα υποδεχθεί μέλη, φίλους και φιλότεχνο κοινό και θα τους ξεναγήσει στην έκθεση της ομορφιάς και της τέχνης.
Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010, ώρα 18.00 στην αίθουσα του Λυκείου, οδός Κ. Μητσοτάκη αρ. 1, με είσοδο ελεύθερη.

Η εταιρεία dermalogica με 15ετή επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της ιατρικής αισθητικής φροντίδας είναι έτοιμη να προσφέρει μέσω των επιστημονικών συνεργατών της, ιατρών & αισθητικών, νέα προϊόντα θεραπείας και μεθόδους ομορφιάς.
Στο πλαίσιο του εορταστικού relaunch του ονόματος της dermalogica που ξεκίνησε το 2010, η εταιρία “your skin”, αποκλειστική αντιπρόσωπoς για Ελλάδα & Κύπρο, θέλησε να υιοθετήσει 16 αναγνωρισμένες εικαστικούς της σύγχρονης ελληνικής έκφρασης οι οποίες δημιούργησαν μοναδικά έργα με τίτλο On Beauty ταξιδεύοντας με αυτό τον τρόπο την ομορφιά και την τέχνη σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας μας.
Η “your skin” θεωρεί ιδιαίτερη τιμή το ότι, τέθηκε υπό την αιγίδα του Λυκείου των Ελληνίδων το “dermalogica art tour” και θα φιλοξενηθεί το μεγάλο αυτό εικαστικό γεγονός στα εντευκτήρια του, ανά την Ελλάδα, την εικαστική επιμέλεια του οποίου έχει η διακεκριμένη ιστορικός τέχνης Ίρις Κρητικού.
Η εικαστική περιήγηση “dermalogica art tour” μετά την τεράστια επιτυχία στο Βόλο, στη Λάρισα, στην Ηγουμενίτσα, στην Θεσσαλονίκη, στην Μύκονο, στην Κηφισιά, στην Λευκάδα, στο Ρέθυμνο κάνει στάση στα Χανιά.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες με αλφαβητική σειρά είναι,
Εύα Αποστολάτου, Χρύσα Αρώνη, Κάτια Βαρβάκη, Ερριέττα Βορδώνη, Μαρία Γιαννακάκη, Τάνια Δημητρακοπούλου, Τατιάνα Ηλιοπούλου, Ιωάννα Καφίδα, Λήδα Κοντογιαννοπούλου, Καλλιρρόη Μαρούδα, Αλίνα Μάτσα, Στέλλα Μελετοπούλου, Έλενα Παπαδημητρίου, Αφροδίτη Σεζένια, Μαρίνα Στελλάτου, Βάσω Τρίγκα.