Τη Πέμπτη 4 Νοεμβρίου,το MY CAFE φιλοξενεί το απόλυτο mainstream εναλλακτικό group των τελευταίων χρόνων που εμφανίστηκε στην Ελλάδα…Get ready for…

Οι REC• δημιουργήθηκαν ώς σχήμα, τον Δεκέμβρη του 2009, είναι ένα μουσικό κράμα, από διαφορετικής μουσική καταβολής ανθρώπους. Ένα χρόνο νωρίτερα, τα δύο πρώτα μέλη του σχήματος, ο Άρης Λουμάκης και ο Γιάννης Ρουσσουνέλος (Moixos24) δημιουργούσαν την βάση της ιδέας που θα αποτελέ…σει το νέο αυτό σχήμα. Ένα εναλλακτικό μουσικό Group που έχει σκοπό να πρωτοπορήσει στον mainstream μουσικό χώρο. Λίγους μήνες αργότερα, παρευρέθηκαν ερμηνευτικά κάτω απο την στέγη ενός δημοφιλούς ελληνικού μουσικού project, από όπου και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους τον Οκτωμβριο του 2009. Μετά από ένα χρόνο επικερδούς μουσικής συστέγασης, παραγωγικής αναμονής, πολύμορφων και πολύτιμων συνεργασιών και εμπειριών, αποφάσισαν να συνεχίσουν το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησαν και να συμπαρασύρουν μαζί τους την Ναυσικά Σαραντοπούλου.

Με ήχο προγεγραμμένο να μαγνητίσει, με απόλυτα προσωπική ταυτότητα, οι REC• θα δημιουργήσουν ακούσματα, αποχρώσεις, αισθήματα και ερεθίσματα σε κάθε τραγούδι τους, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο, το μοναδικό τους στίγμα.

..και όλα αυτά στο πιο ellegant hot spot της πόλης..
http://www.facebook.com/event.php?eid=160077237365913