Οι τραγουδιστές απέκτησαν το δικό τους σπίτι

Το δικό της σπίτι απέκτησε η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος μετά από τρεις δεκαετίες στο ενοίκιο! Φασούλι το φασούλι μαζεύτηκε το ποσό και σε λίγες ημέρες οι τραγουδιστές θα μπουν «με το δεξί» στον δικό τους χώρο, που αποτελούσε όνειρο πολλών χρόνων.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Αννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, η Καίτη Γαρμπή, ο Βασίλης Καρράς, ο Αντύπας, η Χαρούλα Λαμπράκη, ο Λευτέρης Πανταζής, η Αντζελα Δημητρίου είναι ορισμένοι από αυτούς που πίστεψαν περισσότερο στο όνειρο και συνέδραμαν οικονομικά ώστε να πάρει σάρκα και οστά.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, μάλιστα, που διετέλεσε και πρόεδρος του σωματείου, είναι ο μεγάλος ερμηνευτής που ξελάσπωσε πολλές φορές την ΕΤΕ στηρίζοντάς την οικονομικά, όταν είχε προβλήματα. Δεν υπήρχαν, για παράδειγμα, χρήματα να πληρωθεί το ενοίκιο και ο λογαριασμός της ΔΕΗ και ο κ. Μητροπάνος συνέβαλε πρόθυμα.
Το σωματείο των τραγουδιστών στήριξε όταν χρειάστηκε και ο Βασίλης Καρράς.
Το νέο γραφείο της ΕΤΕ, που βρίσκεται στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 18, είναι 30 τ.μ. και η αγορά του στοίχισε 30.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό συνέβαλε με 5.000 ευρώ η Ανώνυμος Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας, η γνωστή ΑΕΠΙ.
[Gossip tv- Espresso]

ΣΧΟΛΙΟ

Πράγματι είναι απορίας άξιο πως τα κατάφεραν οι (επώνυμοι) τραγουδιστές με τόσο χαμηλά μεροκάματα…