Δεν τον ήθελε για γαμπρό του… και έβαλε να τον απαγάγουν και να τον δείρουν

Ένας 52χρονος ήταν ο ηθικός αυτουργός της απαγωγής ενός 30χρονου, ο οποίος είχε καταγγείλει στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού.

Τότε ο 30χρονος είχε βρεθεί σε πολύ κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση. Με βάση τα όσα είχε ζήσει και τα όσα είχε καταφέρει να περιγράψει στους άνδρες της αστυνομίας, οι άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. είχαν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ένα από τα στοιχήματα που είχαν βάλει στην αστυνομία, μιας και το περασμένο χρονικό διάστημα τα κρούσματα απαγωγών πολιτών διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις περιγραφές και τα στοιχεία, που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν, οι αστυνομικοί έφτασαν στη λύση του μυστηρίου και όπως αποκαλύφθηκε ηθικός αυτουργός της απαγωγής και του ξυλοδαρμού του ήταν ο 52χρονος πατέρας της κοπέλας με την οποία διατηρούσε σχέση ο απαχθείς.

Το συμβάν

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος παθών είχε καταγγείλει στην Υ.Α. Ηρακλείου ότι τρεις άγνωστοι δράστες, με την απειλή πιστολιού αγνώστων στοιχείων που έφερε ο ένας εξ αυτών, τον επιβίβασαν χωρίς τη θέλησή του, σε άνευ κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧΕ αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο 97ο χιλ. Ε.Ο. Ηρακλείου-Ρέθυμνου, όπου τον χτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του με ξύλα πέτρες και με τα χέρια τους.

Η υπόθεση απαγωγής του 30χρονου είχε καταγραφεί στις 27 Σεπτεμβρίου. Αυτό που κάνει εντύπωση στις Αστυνομικές Αρχές είναι η ευκολία με την οποία κάποιοι απαγάγουν συνανθρώπους τους, ακόμη και για ασήμαντη αφορμή. Η αιτία μπορεί να είναι είτε η διαφωνία για τη σύναψη κάποιας ερωτικής σχέσης -όπως στην περίπτωση του 30χρονου- είτε κάποια οικονομική διαφορά, ακόμη και για λίγα ευρώ.

[Τόλμη]