Σκάνδαλο ΑΣΠΙΣ : Είμαστε απελπισμένοι, χάσαμε τα πάντα

16/04/10 – Ολοένα και περισσότερο δημοσιοποιούνται τα ανθρώπινα δράματα στην Κρήτη, θύματα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ και του ιδιοκτήτη της Παύλου Ψωμιάδη, ο οποίος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος υπό την προστασία της αστυνομίας, φοβούμενη για τη σωματική του ακεραιότητα.

Από τη μια στιγμή στην άλλη πάνω από 50.000 Κρητικοί, που ήταν άμεσα ή έμμεσα ασφαλισμένοι, είδαν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται, κάτω από την απουσία ή ακόμα καλύτερα την αδιαφορία του ίδιου του κράτους, το οποίο ακάθεκτο συνέχιζε πριν το μεγάλο κανόνι της ασφαλιστικής εταιρίας και σε ετήσια βάση να χορηγεί πιστοποιητικά οικονομικής φερεγγυότητάς της!

Πάνω από 50.000 Κρητικοί σήμερα βρίσκονται επί ξύλου κρεμάμενοι, χάνοντας οικονομίες μιας ζωής, ενώ χιλιάδες είναι οι ηλικιωμένοι που επίσης έχασαν τη σύνταξή τους μέσω των ετήσιων συνταξιοδοτικών ασφαλίστρων που κατέβαλαν στην εταιρία του Παύλου Ψωμιάδη.

Οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην «Τ» είναι πάρα πολλές και στο σημερινό δημοσίευμα παραθέτουμε χαρακτηριστικά παραδείγματα Ηρακλειωτών που αποταμίευαν μια ζωή είτε για καλύτερα γηρατειά είτε για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους!

…………

«Στην Κρήτη οι άμεσοι και έμμεσοι ασφαλισμένοι της εταιρίας υπερβαίνουν τα 50.000 άτομα, που εδώ και μήνες βρίσκονται δικαιολογημένα σε απόγνωση. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από όλη την Κρήτη με εκατοντάδες τηλέφωνα ασφαλισμένων, που εναγωνίως ρωτάνε πότε θα πάρουν τα χρήματά τους, δηλαδή τις συντάξεις τους, τους αποταμιευτικούς λογαριασμούς των παιδιών τους, τα χρήματα των νοσοκομειακών τους συμβολαίων και των συμβολαίων ζωής. Η κατάσταση είναι εκρηκτική και αν δεν δώσει εδώ και τώρα η κυβέρνηση λύσεις, πολύ φοβάμαι ότι τα πράγματα πάρα πολύ σύντομα θα φύγουν από κάθε έλεγχο» αναφέρει χαρακτηριστικά με ανησυχία η κ. Φωτοπούλου.

Τα περισσότερα συμβόλαια που έχουν οι χιλιάδες των Κρητικών στην ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΝΟΙΑ κυρίως αφορούν σε αποταμιευτικά παιδικά, νοσοκομειακά, σύνταξης, αναπηρίας (νεφροπαθείς) και επενδυτικά.

ολόκληρο το άρθρο εδω