Γιατί εγκαταλείπει την Αθήνα ο Γιώργος Αλκαίος;

Πέρασαν τέσσερις μήνες από τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στον οποίο ο Γιώργος Αλκαίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Κατετάγη έβδομος. Ακούστηκαν πολλά, τόσο για τα χρήματα που έδωσε από την τσέπη του, όσο και για τον χαρακτήρα του, που άφησε άφωνους τους πάντες με την μετριοφροσύνη του και τους χαμηλούς τόνους που ήθελε να διατηρήσει.

Κι όμως. Ο Γιώργος Αλκαίος εκφράζει την απογοήτευσή του και την πικρία του για όσους δεν τον στήριξαν το τελευταίο διάστημα, καθώς και την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που έχει πλέον σε όλους τους τομείς η οικονομική κρίση. Και δεν είναι μόνον αυτό. Ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να αφήσει τα πάντα πίσω του και να ζήσει μόνιμα στην Μήλο.

O Γιώργος Αλκαίος έχτισε ένα σπίτι σε δικό του οικόπεδο στην Μήλο (ένα οικόπεδο που είχε κληρονομήσει από την γιαγιά του), στο οποίο μάλιστα υπάρχει και στούντιο. Στο συγκεκριμένο στούντιο που έφτιαξε μέσα στο σπίτι, θα γίνονται από εδώ και πέρα οι δικές του μουσικές παραγωγές, αλλά και αυτές των νέων καλλιτεχνών που θέλουν να κάνουν την προσπάθειά τους στο χώρο. Θα μας πείτε τώρα, στούντιο ηχογράφησης στην Μήλο; Ναι, στην Μήλο.

Πώς έφθασε όμως σε αυτήν την απόφαση; Ο ίδιος έδωσε τις απαντήσεις του στην εφημερίδα Real Life: «Σήμερα μιλάω με συναδέλφους μου που εμφανίζονται σε νυχτερινά μαγαζιά και μου λένε ότι λίγες ημέρες αφού ξεκινήσει το πρόγραμμα αρχίζει και η γκρίνια για τα λεφτά και τη μικρή προσέλευση του κόσμου. Ετσι, είδα τη ζωή διαφορετικά, πρέπει να φτιάξω την ζωή μου. Κι αφού μπορώ να αλλάξω την κατάσταση γιατί να μην το κάνω; Το έβαλα στόχο και σιγά σιγά το έκανα»,δήλωσε.

Η δισκογραφική εταιρεία που είχε στήσει πριν από δύο χρόνια με τον καλό του φίλο Διονύση Σχοινά δεν υπάρχει πια, καθώς εξαιτίας των τεράστιων εξόδων που είχε, αναγκάστηκε να κλείσει. Αυτήν την περίοδο, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για μία περιοδεία στου ομογενείς των Ηνωμένων Πολιτειών που τον αγαπούν πολύ. Πλέον, θα κάνει guest εμφανίσεις, μετά από πάρα πολύ αυστηρή επιλογή, καθώς όλη του η ζωή και η καθημερινότητα θα επικεντρώνεται πλέον στο κυκλαδίτικο νησί.

[gossip247]