Το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα επιστρέφει και φέτος, πιο δυναμικό από ποτέ για 32η φορά, με πολλές και διάφορες δράσεις και αποκορύφωμα τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024.

Η επίσημη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου την οποία παραχώρησαν στο Δημαρχείο Χανίων εκπρόσωποι των διοργανωτών, κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της φετινής αποκριάτικης γιορτής.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.624.0_el.html#goog_1847312952

Το Χανιώτικο Καρναβάλι που για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής, φέτος έχει ως κεντρικό θέμα του «τις ομορφιές της φύσης».

Η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, στις 18.00, στην πλατεία Σούδας με την Άφιξη του Βασιλιά Καρνάβαλου, τον μάγο MAGICRIS επί σκηνής που υπόσχεται να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο ονείρων, ενώ στις 20:00 οι Freaktones θα δώσουν τον ρυθμό στη μεγάλη γιορτή με μία ξέφρενη συναυλία.

Οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες, θα κορυφωθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου, με τη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών που θα παρουσιάσει η Γωγώ Γαρυφάλλου. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 15:00 από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Σούδας, θα διασχίσει την πόλη και θα καταλήξει στην Πλατεία για το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Κάλεσμα για συμμετοχή απηύθηναν οι διοργανωτές σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο δημαρχείο Χανίων (δείτε ΕΔΩ)

Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τη διοργάνωση, αλλά και δηλώσεις συμμετοχών και ομάδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: