Το Σωματείο Santa Run Chania, ο Δήμος Χανίων και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνουν τη δράση “φτιάξε σάκο, γίνε Santa”. Πάρε το σάκο σου δωρεάν από το “εργαστήρι του Santa Run” στο Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΑΜ), στο Ενετικό λιμάνι Χανίων και επέστρεψέ τον γεμάτο με δώρα για τα παιδιά.

Ο Δήμος Χανίων στη συνέχεια θα πριμοδοτήσει τον σάκο σου -και κάθε σάκο- με 15€, που θα διατεθούν απευθείας για τη στήριξη των Σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ και ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ. Επίσης, ο Δήμος Χανίων (μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου), θα διαθέσει τα δώρα που θα συγκεντρωθούν, σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαβίωσης.

Όσοι δεν μπορούν να συμμετέχουν από κοντά, έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τον ηλεκτρονικό σάκο τους “e-σάκο” και να στηρίξουν έμπρακτα τα παιδιά με θέματα υγείας. Ξεκινάμε από σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και συνεχίζουμε μέχρι να ζεστάνουμε τις καρδιές όλων των παιδιών! Πάρε κι εσύ τον σάκο σου από το Μεγάλο Αρσενάλι, αυτή την εβδομάδα, καθημερινές, από 9:30-14:30.

Φέτος τα Χριστούγεννα “φτιάξε σάκο, γίνε Santa”!

*Περισσότερες πληροφορίες/ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής:
www.santrunchania.com
facebook.com/santarunchania