Πολλες οι αλλαγές που βλέπουμε στο ιντερνετικό τοπίο μετα απο 2 χρόνια Covid και πολλους μήνες λοκ ντάουν και καραντίνας! Το site μας έκανε μία αναβάθμιση μέσα στο 2019 και πριν προλάβει να κάνει τα νέα βήματα ήρθε το Φλεβάρη του 2020 η πανδημία με τα γνωστα αποτελέσματα.

Κοιτώντας στα site που είχαμε ενημερωτικά στο δικο μας Portal και πόσα σήμερα είναι σε λειτουργία, μας πιάνει κόμπος στο λαιμο. Πάρα πολλα είτε χανιώτικα, κρητικά, αθηναϊκα κλπ δεν υπάρχουν πια. Απο μία πρώτη ματια δεν υπάρχουν: cretanpost.gr cretanfood.gr, chaniapost, merabellonews, kulturosupa, news.gr, newscode, prismanews, travelpress.gr και πολλα άλλα!

Τα δύο χρόνια οικονομικής δυσπραγίας και παγκόσμιας κρίσης ήταν ικανά να φέρουν τα πάνω κάτω στο ιντερνετικό τοπίο. Το δικο μας site υπολειτούργησε το 2020 και σταμάτησε εντελώς το 2021, όμως παρέμεινε ως domain και ως επίσης είχαμε μια επαρκή παρουσία στο προφιλ στου Facebook.
Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι απο το Δεκέμβρη ξεκινά το Χανια Νύχτα-Μέρα πάλι στα γνωστη του πορεία όσο βέβαια μας επιτρέπουν οι συνθήκες. Θα είμαστε κοντα στο χανιώτικο κοινο με όλα τα δρώμενα της πόλης μαζι με το προφιλ μας στο facebook και ευχόμαστε η πανδημία πλεόν να τελειώσει μαζι και όλη αυτη η δυστχυία και αναστάτωση που έχει επιφέρει.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και όλες και καλες γιορτές!!

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΝΜ

[Η φωτογραφία είναι του Παύλου Mπουζάκη, απο το fb]