EuroVoice 2010 Συνέντευξη Τύπου 22/09/2010

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου King George Palace, δόθηκε χθες η συνέντευξη Τύπου για το EuroVoice 2010 παρουσία της παρουσιάστριας των δύο τελικών Pamela Anderson, του Γάλλου συνθέτη και προέδρου του διαγωνισμού Eric Serra και του Έλληνα παραγωγού Μίλτου Καρατζά.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του EuroVoice 2010 o Μίλτος Καρατζάς ευχαρίστησε το υπουργείο Πολιτισμού και τον ΕΟΤ, υπό την αιγίδα του οποίου έχει τεθεί το EuroVoice 2010, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίησή του στη χώρα μας.

Μετά τη δυσάρεστη ανακοίνωση της μη συμμετοχής του Σάκη Ρουβά, η Pamela Anderson δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.

Απαστράπτουσα και χαμογελαστή, δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ ερωτηθείσα για τη μη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά, σχολίασε: «Δεν τον έχω γνωρίσει, οπότε δε θα μου λείψει».

Κληθείς να διευκρινίσει το κριτήριο για τη σειρά εμφάνισης των διαγωνιζόμενων, ο Μίλτος Καρατζάς ανέφερε ότι θα εμφανιστούν με τη σειρά που υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους με το EuroVoice.

Σχετικά με τη διαφορά αυτού του μουσικού διαγωνισμού από τη Eurovision, είπε ότι πρόκειται για ένα νέο και τελείως διαφορετικό διαγωνισμό, με κριτήρια διαφάνειας και δημοκρατίας, ενώ ευχαρίστησε και το fan club της Eurovision που στηρίζει τον διαγωνισμό.

Αναφορικά τέλος με την πιθανή αντικατάσταση του Σάκη Ρουβά, είπε χαρακτηριστικά: «Μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός, δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε κάποια άλλη ενέργεια».

Η on line ψηφοφορία ξεκινάει απόψε στις 22:00 και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης βραδιάς των τελικών.

[tralala.gr]