4ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ’ οδόν» – Από τις 20 έως τις 24 Σεπτεμβρίου όλη η πόλη μετατρέπεται σε σκηνή τέχνης και πολιτισμού

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εκδηλώσεις του «Τέχνη Καθ’ οδόν» στους οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου (Βενεράτο, Άνω Ασίτες, Κεράσα), το 4ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου έρχεται στην πόλη για να την μετατρέψει από τις 20 έως τις 24 Σεπτεμβρίου σε μια μεγάλη σκηνή τέχνης και πολιτισμού.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, το οποίο έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό, περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις και φέτος: συναυλίες , θεατρικά δρώμενα, εικαστικές εκθέσεις και πολλές εκπλήξεις, στις πλατείες και τους δρόμους του Ηρακλείου.  

Η επίσημη έναρξη του 4ου Παγκρήτιου Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ΄ οδόν» θα δοθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 20.30 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου με την Φιλαρμονική του Δήμου.

Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πορεία με τους «Αντικρουστούς» μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας, όπου στις 21.30 η Ρίτα Αντωνοπούλου συμπράττει επί σκηνής με τους δικούς μας «Αρμός»  για την συναυλία με τον τίτλο: «Μια σταγόνα φως».