Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πανεθήμου – Κρύας Βρύσης, ο Δήμος Πλατανιά στο Πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ “ΓΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ” και η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης στο πλαίσιο της Δράσης ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ διοργανώνουν, για 6η συνεχόμενη χρονιά, βραδιά Οινογευσίας κρασιών χωρικής οινοποίησης στην Πλατεία της Πανεθήμου, το Σάββατο 24/8 από τις 8.30 το απόγευμα.
Όσοι επιθυμούν να στείλουν κρασί για την δοκιμασία της Οινογευσίας, θα πρέπει να το έχουν παραδώσει μέχρι και την Πέμπτη 22/8. Όσοι επιθυμούν να στείλουν δείγμα από την πόλη των Χανίων και την ευρύτερη περιοχή, μπορούν να προμηθεύονται κατάλληλες φιάλες μαζί με το συνοδευτικό έντυπο, από το cafe plus στην Αποκορώνου 16-20, και να το επιστρέψουν εκεί.
Οι κατηγορίες που θα λάβουν μέρος στην φετινή δοκιμασία είναι οι εξής: 1. Ρωμεικα φρέσκα ( μέχρι 3 ετών ) 2. Ρωμαίικα παλιά ( μαρουβαδες ) 3. Ποικιλιακά 4. Λευκά.

Στείλτε το δείγμα σας και ελάτε με την παρέα σας στην πανέμορφη πλατεία μας, συζητήστε με τους καταξιωμένους οινογεύστες και λύστε όλες τις απορίες σας, σχετικά με την οικιακή οινοποίηση.

Θα διοργανώσουμε σεμινάριο οινογευσίας για περιορισμένο αριθμό ατόμων 15 άτομα στην αίθουσα της οινογευσίας στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για όσους θέλουν θα υπάρχει φαγητό που περιλαμβάνει μπριζόλα με πατάτες 8 ευρώ, σαλάτα 4 ευρώ, κρασί φιάλη μισού λίτρου 2 ευρώ.

Στην συνέχεια θα μας διασκεδάζουν με ένα πλούσιο και ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα οι :Μαρία Βασιλάκη, τραγούδι, Γιάννης Μάρακας, κιθάρα, Ιάκωβος Σουργουτσίδης μπουζούκι, Γιάννης Γιανακάκης πιάνο.

Σας περιμένουμε όλους, σε μια μοναδική για τα δεδομένα του νομού μας εκδήλωση !!!
Για πληροφορίες καλέστε 6948948067