visitmalevizi.gr: Στον αέρα η νέα πλατφόρμα τουριστικής προβολής του Μαλεβιζίου

Μετά τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου, στον αέρα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα τουριστικής και πολιτιστικής πληροφόρησης επισκεπτών των επισκεπτών του Μαλεβιζίου visitmalevizi.gr.
 
Μέσω της νέας σελίδας, ο επισκέπτης μπορεί ακόμα και πριν ξεκινήσει τις διακοπές του στο Μαλεβίζι, να πληροφορείται όλα όσα τον ενδιαφέρουν, να δημιουργεί δωρεάν τον προσωπικό του λογαριασμό, να επιλέγει ότι θεωρεί πιο χρήσιμο για τον ίδιο (π.χ. μουσεία, περιπατητικές διαδρομές, κλπ) δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν προσωπικό τουριστικό οδηγό, έχοντας καταχωρίσει ακόμα και τις ημερομηνίες της επίσκεψής του για να λαμβάνει μηνύματα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται εκείνη την περίοδο. Μπορεί επίσης να εγκαθιστά δωρεάν στο κινητό του τη σχετική εφαρμογή από το Google Play και το App Store, η οποία συγχρονίζεται αυτόματα με το προφίλ που έχει δημιουργήσει στην ιστοσελίδα, δίνοντάς του πρόσθετες πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος, διαδρομές, χάρτες, κλπ, όλα όσα δηλαδή θα του φανούν χρήσιμα στις διακοπές του.
Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα τουριστικής και πολιτιστικής ενημέρωσης και πληροφόρησης των επισκεπτών, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την προβολή ολόκληρου του Δήμου Μαλεβιζίου και χρησιμοποιώντας πολλαπλά κανάλια και μέσα πρόσβασης (web site, εφαρμογές σε κινητά Android και iPhone, infokiosk) παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για κάθε χρήστη. Σημαντικό χαρακτηριστικό της, είναι ότι η διαχείριση του περιεχομένου και της παρεχόμενης πληροφορίας γίνεται από ένα ενιαίο σύστημα ελέγχου, το οποίο διαμοιράζει την πληροφορία σε διάφορα κανάλια.
 

Η πλατφόρμα τουριστικής προβολής, διαθέτει το περιεχόμενο σε 5 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ρώσικα) κι ο εμπλουτισμός της είναι διαρκής, αφού συνεχώς θα προστίθενται νέα κείμενα και φωτογραφίες.
 
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το Μαλεβίζι πρωταγωνιστεί και στο διαδίκτυο! Αξιοποιούμε στο μέγιστο την τεχνολογία προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και δίνουμε σε κάθε επισκέπτη, Έλληνα ή ξένο, τη δυνατότητα να μας γνωρίσει καλά, ακόμα και πριν πατήσει στην Κρήτη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στον Αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο και στην Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού Εύη Αποτολάκη και σε όλα τα στελέχη του τμήματος πληροφορικής του Δήμου μας και με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για την συνεργασία μας».
 
Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του πλάνου για την τουριστική προβολή με τίτλο «Ίδρυση κέντρου τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου Μαλεβιζίου στο κατάστημα της τοπικής κοινότητας Αχλάδας – Υποέργο 1», έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Leader.
 
 visitmalevizi.gr

ekriti.gr