Συνδρομή της Scotland Yard στις έρευνες για την Αγγελική Σταυρουλάκη

Με την συνδρομή της… Scotland Yard συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της νεαρής φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη τα ίχνη της οποίας αγνοούνται εδώ και οκτώ μήνες.

Μετά την νέα έρευνα της ΕΛΑΣ στον ποταμό Πετρέ η οποία απέβη άκαρπη οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση αποφάσισαν να ξεκινήσουν έρευνες τόσο στη θαλάσσια περιοχή του Πετρέ, όσο και στη Βρετανία όπου ζήτησαν τη βοήθεια της Βρετανικής αστυνομίας, ευελπιστώντας να πάρουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στην 20χρονη αλλά και στη δραστηριότητα του… 50χρονου καθηγητή.

Στην Κρήτη, μια ολόκληρη περιοχή σε ακτίνα 5χλμ. από το σημείο που εκβάλει ο ποταμός Πετρές και σε αρκετό βάθος μέσα στη θάλασσα, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος και εθελοντές εξερεύνησαν τον πυθμένα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Η επόμενη κίνηση των αστυνομικών του Ρεθύμνου, ήταν να ζητήσουν μέσω τις Ιντερπόλ, στοιχεία από τη Scotland Yard. Οι ελληνικές αρχές ζήτησαν όλα τα στοιχεία που είχε η Scotland Yard για τις κινήσεις και τη ζωή του 50χρονου καθηγητή, που πρόσφατα είχε πέσει θύμα απαγωγής. Για την ώρα οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Scotland Yard δεν φαίνεται να ρίχνουν φως στο μυστήριο.

Newsit.gr