Ο Μουσικός Καρπός παρουσιάζει τη μουσική βραδιά με θέμα «Ο δικός μας Διονύσης Σαββόπουλος» – 27/5

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στον μουσικοσυνθέτη, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον ίδιο για ιστορικά θέματα που αφορούν τα τραγούδια που θα ακουστούν, με την συμμετοχή της Χορωδίας του Μουσικού Καρπού και τη συνοδεία Κουϊντέτου Πνευστών Μουσικών Οργάνων, όπου απαρτίζεται από Ρεθύμνιους και μη μουσικούς, που δραστηριοποιούνται τόσο στην πόλη μας αλλά και εκτός αυτής.

Το κουϊντέτο πνευστών μουσικών οργάνων θα αποτελείται από:
Σαξόφωνο Άλτο: Μποτόνης Μποτονάκης, Τρομπέτα: Γιάννης Φουντεδάκης, Ευφώνιο: – Θανάσης Λεοντάκης, Τρομπόνι: Αλέξανδρος Σκέμπι & Τούμπα: Χαράλαμπος Παλιός.

Συμμετέχουν επίσης οι μουσικοί:
Φλάουτο: Νίκη Καπετανάκη – Σαξόφωνο Άλτο: Ελεονόρα Άντη (μαθήτρια της Δ.Φ.Ρ.) Ευφώνιο: Μανώλης Σφακιανάκης & Τρομπόνι: Κώστας Παλιός.
Διεύθυνση Ορχήστρας-Χορωδίας: Αντώνης Μαυράκης.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Παλαιοντολογικού Μουσείου Ρεθύμνου την Κυριακή 27 Μαΐου και ώρα 21:00, με είσοδος ελεύθερη και θα τελεί με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης & Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την εθελοντική προσφορά του ΣΥΝΠΟΛΙΣ, συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας. Για το σκοπό αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας που θα παρευρεθούν να στηρίξουν αυτή τη φιλανθρωπική δράση, αποδεικνύοντας πως, παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες, διαθέτουμε περίσσευμα ανθρωπιάς.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.