Διακοπές στην Κρήτη με…137 ευρώ!

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα των τιμών στον τουρισμό της Κρήτης! Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Thomas Cook που διαφημίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του, 7ήμερο ταξίδι στην Ελλάδα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και πρωινό) με 137 ευρώ!
Όπως γράφει η ‘Πατρίδα’ ακολουθεί η Τουρκία με 148 ευρώ και η Μαγιόρκα με 238 ευρώ.

Πρόκειται για πακέτα διακοπών, που κλείνονται την τελευταία στιγμή και αφορούν σε ξενοδοχεία 2 και 3 αστέρων στην Κρήτη, τη Ζάκυνθο, την Κω, τη Λέσβο, στην Κεφαλονιά, τη Ρόδο.
Οι  πληρότητες στα ξενοδοχεία της Κρήτης είναι υψηλές για τον Σεπτέμβριο, λόγω των μεγάλων εκπτώσεων που γίνονται. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του καταλόγου ξενοδοχειακών τιμών της Trivago, τον Σεπτέμβριο τα ξενοδοχεία στην Κρήτη έχουν μειώσει τις τιμές τους έως 19%. Η έκθεση σημειώνει ότι όσοι αποφασίσουν να επισκεφθούν την Ελλάδα θα βρουν τις τιμές των ξενοδοχείων μειωμένες κατά 11% (μέσος όρος τιμών, 106 ευρώ),ενώ όσοι επιλέξουν την Κύπρο ως προορισμό θα πληρώσουν για ένα δίκλινο δωμάτιο, μέσο όρο 110 ευρώ (μείωση 18% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα). Αντίθετα, στην Αθήνα (μέσος όρος τιμών, 105 ευρώ) και στη Θεσσαλονίκη (μέσος όρος τιμών, 95 ευρώ) παρατηρήθηκε αύξηση στις τιμές συγκριτικά με το μήνα Αύγουστο κατά 11 και 12% αντίστοιχα.