Γιάννα Τερζή Εγκαταλείπει για πάντα την Ελλάδα;

Η κόρη του Πασχάλη Τερζή έχει μετακομίσει εδώ και αρκετούς μήνες στην Αμερική με σκοπό να χτίσει διεθνή καριέρα. Γι’ αυτή της την προσπάθεια μίλησε στο «Πρώτο Θέμα».

Η Γιάννα εξηγεί γιατί έφυγε για την Αμερική ενώ στην Ελλάδα η καριέρα της είχε ανοδική πορεία: «Προσκλήθηκα από έναν παραγωγό να ηχογραφήσω μερικά τραγούδια και τελικά έκατσα. Η απόφαση δεν με δυσκόλεψε σε καλλιτεχνικό επίπεδο, γιατί ο συγκεκριμένος παραγωγός έχει κάνει πλατινένιες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Αμερική συνεργάζομαι με παραγωγούς ενώ κάνω και άλλα meetings. Όταν λέω παραγωγούς εννοώ αυτό που λέμε εδώ συνθέτες».

Στη συνέχεια μίλησε για το καινούριο της βιντεοκλίπ με τίτλο «Turn Me Up» : «Είναι κάτι που έπρεπε να κάνω για να δουν οι δισκογραφικές κάτι αγγλόφωνο από εμένα, γιατί μέχρι τώρα τους παρέπεμπα σε δουλειές μου στα ελληνικά. Στο βιντεοκλίπ αποφάσισα να μην προσπαθήσω να κρύψω τις καμπύλες μου αυτή τη φορά, αλλά να δείξω ότι αισθάνομαι άνετα με το σώμα μου, κι ας μην είναι τέλειο. Στην Αμερική αγαπούν τις καμπύλες! Το τέλειο δεν είναι αναγκαστικά και sexy».

Όπως δηλώνει, έχει την πλήρη υποστήριξη του πατέρα της Πασχάλη Τερζή: «Ο πατέρας μου είναι από τους πρώτους που γνωρίζουν πολύ καλά την αγάπη μου γι’ αυτό που κάνω τώρα, αφού απ’ όταν ήμουν μικρή έβλεπε πως ήξερα καλύτερα τους στίχους των τραγουδιών του Μάικλ Τζάκσον παρά τους δικούς του».

Τέλος, μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική: «Μου λείπουν πάρα πολύ οι άνθρωποι που αγαπώ, αλλά νιώθω πως τους έχω κοντά μου, κι ας είναι από την οθόνη του laptop μου. Σκέφτομαι να μείνω μόνιμα στο εξωτερικό, αν έρθουν όπως τα θέλω. Στην Αμερική πολλοί μου λένε ότι μοιάζω με τη Σακίρα, και με αποθηκεύουν έτσι στα κινητά τους».