Ψυχωτική με το sex η Κάρλα Μπρούνι !

Ως μια σχεδόν «ψυχωτική» με το σεξ γυναίκα, η οποία είναι εξαιρετικά ζηλιάρα και τρελαίνεται με τα καμώματα του συζύγου της, παρουσιάζει την πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι ένα νέο βιβλίο που αποτελεί πρώτο θέμα… συζήτησης στο Παρίσι και προσθέτει έναν ακόμα πονοκέφαλο στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Το βιβλίο υπογράφει η δημοσιογράφος Μπεσμά Λαχουρί, θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, φέρει τον τίτλο«Κάρλα – Μια μυστική ζωή» και σε αυτό εξιστορούνται οι ερωτικές περιπέτειες της Μπρούνι με διάσημους και πλούσιους άνδρες, όπως ο βρετανός ροκ σταρ των Rolling StonesΜικ Τζάγκερ και ο Ερικ Κλάπτον.

Το βιβλίο αναφέρει ότι η Κάρλα Μπρούνι δεν έχει σταματήσει να φλερτάρει με πρώην εραστές της και αποκαλύπτει ότι δεν δίστασε να φέρει στο χειρότερο σημείο εξευτελισμού τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί, προσκαλώντας τρεις πρώην εραστές της στις κατά τα άλλα πολύ ιδιωτικές πρώτες κοινές διακοπές του προεδρικού ζεύγους. Με βάση αυτά τα δεδομένα, η Λαχουρί υποστηρίζει πως η Μπρούνι αποδεικνύεται ανίκανη να ανταποκριθεί στις προσπάθειες που κάνουν οι επικοινωνιολόγοι και λοιποί έμμισθοι που φροντίζουν την εικόνα της για να πείσει ότι είναι μια «σεμνή νέα γυναίκα».

Η συγγραφέας αναφέρει ότι το προεδρικό ζεύγος βρίσκεται διαρκώς σε επιφυλακή για άλλους εραστές ή ερωμένες αντιστοίχως και ότι η Μπρούνι ανησυχεί ιδιαιτέρως εξαιτίας του πρότερου άστατου εξωσυζυγικού βίου του Σαρκοζί. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι είχε γίνει πραγματικά έξαλλη όταν ο Σαρκοζί άρχισε να φλερτάρει μπροστά στα μάτια της με την βρετανίδα ηθοποιό Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς στην διάρκεια ενός δείπνου στην Νέα Υόρκη.
Το νέο βιβλίο που εκδίδεται από τις διάσημες εκδόσεις Flammarion, αναφέρει ότι η Μπρούνι περιγράφει τον σύζυγό της ως έναν άνδρα «πιο απρόβλεπτο ακόμη κι από εκείνη την ίδια».

Παράλληλά, υποστηρίζει ότι μεταξύ των εραστών της Κάρλα περιλαμβάνεται ένας πλαστικός χειρουργός του Παρισιού ο οποίος είχε επαγγελματική και προσωπική «σχέση» μαζί της. Μάλιστα, αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος τις έκανε ενέσεις μπότοξ για να διατηρήσει τη νεανική της εμφάνιση, αν και η ίδια έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι έχει κάνει πλαστική.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/09/sex.html