Χαμός σήμερα με τις πρεμιέρες στα ιδιωτικά κανάλια !! Μαζι με τα σχολειά ξεκίνησαν οι εκπομπές life-style σήμερα, στον ALPHA και στον STAR.

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε την ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ στο STAR με απευθείας σύνδεση με την Χριστίνα Λαμπίρη.

Στο πάνελ είδαμε την ανανεωμένη και hot… Φλορίντα Πετρουτσέλι, πρώην αγαπημένη του Σταμάτη Μαλέλη… Επίσης οι : Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Γιώργος Κασπίρης και ο Σπύρος Σιγούρος ενω καλωσόρισε και την καινούργια της παρέας Δήμητρα Καλφούτζου.

[youtube width=”550″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=w5lDx8Bqv3c&feature=player_embedded[/youtube]

Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε το ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, χωρις την Κλεοπάτρα Πατλάκη που λίγες μέρες πριν ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή της στο φετεινό τημ. Είναι η 7η χρονιά για την Κατερίνα και το Κους κους. Η εκπομπή θα κρατάει 3 ώρες και θα συμμετέχουν οι : Δημήτρης Παπανώτας, Θανάσης Κουμπαρούλης (ΘΕΜΑ 989), Βάσω Κολλιδάκαι ασφαλώς η Ρούλα Χάμου.

[youtube width=”550″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=c1zP1KY16lE&feature=player_embedded#![/youtube]

Πρεμιέρα έκανε σήμερα και το ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ με την ανανεωμένη παρέα του Νίκου Μουτσινά, της Μαρίας Ηλιάκη, του Νότη Χριστοδούλου και της Κατερίνας Καινούργιου !!

Πρεμιέρα και για τη Χριστίνα Λαμπίρη και το SUPER STAR, που έχει στο πάνελ τους : Θοδωρή Ρακιντζή, Μαρία Ένεζλη, Αγάθη Ράντη, Βαλεντίνη Ράντη, Γιώργο Σόμπολο και για πρώτη φορά ενημέρωση για τα συμβαίνοντα, σοβαρά και ευτράπελα, στον ναό της δημοκρατίας από τον κοινοβουλευτικό συντάκτη Λάμπρο Παναγιώτου.

[tvnea]