Ημερίδα με θέμα «Τσικουδιά… Το Νέκταρ της Κρητικής Γης», στο Ηράκλειο – 2/10
Παραγωγή: Από τα σταφύλια μέχρι την απόσταξη και τα ηδύποτα. Γαστρονομία: Η τσικουδιά …
– Με συνοδευτικά πιάτα από την Κρήτη και την Ελλάδα.
– Ως υλικό παρασκευής φαγητών και γλυκών.
Cocktail: Προτάσεις για συνταγές και διαφορετικούς τρόπους σερβιρίσματος.
Ομιλητές:
Σύμβουλος Οίνου Μηνάς Ψαράκης
Υπεύθυνος παραγωγής ByRaki flavor Γιώργος Νικηφόρος
Chef Γιώργος Χρονάκης
Executive Chef Γιώργος Δαμιανάκης
Pastry Chef Μάνος Χατζηδάκης
Bartender Μάνος Διαλυνάς
Με την υποστήριξη: Δήμος Ηρακλείου – Municipality of Heraklion
Είσοδος Ελεύθερη
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολουθησης.
Στηρίζουμε το εθελοντικό Σωματείο ATAXTOI
Στόχος της Ημερίδας για την Τσικουδιά Κρήτης και των ηδύποτων είναι:
– Η καλύτερη γνώση του Κρητικού Αποστάγματος.
– Η εκμετάλλευση της στην μαγειρική, την ζαχαροπλαστική καθώς και στα Cocktail.
– Να αναδείξουμε διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσης της Τσικουδιάς και των ηδύποτων κατ επέκταση στους χώρους εστίασης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.30, στην Αίθουσα «Μανόλη Καρέλλη» – 2ο όροφο (πρώην Ανδρόγεω).
Πληροφορίες: email: Info_day_tsikoudia@byraki.gr
τηλ.: 6989732340