almalibre1Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Ταλλαία» ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής & Τεχνών Alma Libre παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Πάμε ξανά στα θαύματα».

Συνοδεύουν οι μουσικοί: Δημήτρης Βαρούχας στο Πιάνο, Σπύρος Ξενιτόπουλος στο Ακορντεόν, Γιώργος Βεριδάκης στο Μπουζούκι, Γιώργος Μαθιανάκης στην Κιθάρα, Αποστόλης Σπινθουράκης στα Κρουστά και Μιχάλης Αυλωνίτης στο Μπάσο.

Τραγουδούν : Βεριδάκης Γιώργος, Βιτώρου Μαριέλλα, Βόλακας Μιχάλης, Δασκαλάκη Μαρία, Δρακούλη Μάρω, Κούκου Χριστίνα, Κυδωνάκη Ελένη, Λινοξυλάκης Βαγγέλης, Ξενιτόπουλος Σπύρος, Τσαφαράκη Αρετή και ο μικρός Βεριδάκης Μάνος.

Συντελεστές:

Κείμενο: Μαριέλλα Βιτώρου – Ελεάνα Παπαχρήστου
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Ελεάνα Παπαχρήστου
Ενορχήστρωση: Σπύρος Ξενιτόπουλος, Δημήτρης Βαρούχας Φωνητικές Προσαρμογές: Ελένη Κυδωνάκη – Μαριέλλα Βιτώρου – Βασιλική Μάρκου
Δημιουργία και Διδασκαλία body percussion (κρουστά με το σώμα): Βασιλική Μάρκου Φωνητική Διδασκαλία: Μαριέλλα Βιτώρου

Μια μουσική παρέα συμμαθητών συναντιέται μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.. Πώς άλλαξαν τα πράγματα, τι δρόμο πήραν οι ζωές του καθενός… Όνειρα που έκαναν, όνειρα που έχασαν, όνειρα που έζησαν και όνειρα που ξαναβρίσκουν… όλα αυτά θα ξεκινήσουν και θα εξελιχθούν στις 9 το βράδυ στην πλατεία του Αχλαδέ με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό.