«Αναπόφευκτη» η διάλυση των Pussycat Dolls!

Αναπόφευκτη χαρακτήρισε την διάλυση του γνωστού συγκροτήματος Pussycat Dolls η Nicole Scherzinger σε συνέντευξη που παραχώρησε η δημοφιλής τραγουδίστρια και νικήτρια του αμερικάνικου Dancing With The Stars, στο blog του Perez Hilton.

Tην τελευταία χρονιά μάλιστα όλα τα μέλη του συγκροτήματος αποχώρησαν ένα ένα για να ακολουθήσουν ξεχωριστές πορείες. Στις αρχές του έτους η δημιουργός του group Robin Antin αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι στο συγκρότημα θα προστεθούν τέσσερις νέες κοπέλες οι οποίες σε αντίθεση με τις προκατόχους τους θα συνόδευαν την Nicole όχι μόνο στο χορό αλλά και στο τραγούδι. Ωστόσο το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο για τις dolls αφόυ όπως δήλωσε η Nicole δεν πιστεύει ότι το δημοφιλές στο κόσμο group θα κυκλοφορήσει καινούργια δουλειά στο μέλλον και πρόσθεσε ότι «πέρασα πέντε πάρα πολύ ωραία χρόνια και τίποτα δεν πήγε στραβά, ήταν γραφτό να συμβεί».

Αυτή την περίοδο η Nicole Scherzinger εργάζεται σκληρά για κυκλοφορία του πρώτου solo album της με τίτλο “Her Name Is Nicole” ένω και τα πρώην μέλη Jessica Sutta, Melody Thornton, Ashley Roberts και Kimberley Wyatt έχουν ανακοινώσει σχέδια για solo καριέρα.

[tralala.gr]