Ομιλία, παρουσίαση φωτογραφίας, απο το Νίκο Καμπιανάκη – 14/12

kampianakisΟ Νίκος Καμπιανάκης, εκπαιδευτικός, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ», που πραγματοποιείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, παρουσιάζει την Τετάρτη 14/12/2016, στις 19.30, τα δικά του κλικ, που περιγράφουν την προσωπική του παρατήρηση-άποψη για τον πραγματικό κόσμο.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, στο χώρο του Media Lab του αναγνωστηρίου της, με σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομή, σας καλεί να οργανώσουμε μαζί δημιουργικές συναντήσεις. Η πρότασή σας μπορεί να απευθύνεται σε μεγάλους ή μικρούς, να αναπτυχθεί σε μια συνάντηση ή περισσότερες, να έχει σχέση με κάτι καλλιτεχνικό, πρακτικό, γενικότερα δημιουργικό (κατασκευές, ταξίδια, συλλογές, μουσική κλπ).

Σκοπός του προγράμματος, να ανταλλάσσουμε γνώσεις, εμπειρίες, πρακτικές, να συνεργαζόμαστε και να γνωρίζουμε άλλους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται για τις ίδιες ασχολίες ή παρεμφερείς. Οι Βιβλιοθήκες μας να μεταμορφώνονται σε κυψέλες δημιουργικών ανθρώπων που επικοινωνούν, μοιράζονται κι ανταλλάσσουν ιδέες και γνώσεις. Βιβλιοθήκες στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας