Συναυλία Κωστή Μαραβέγια και Maravegias Ilegal

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους πιο προικισμένους και ξεχωριστούς δημιουργούς της νέας γενιάς με αστείρευτη ενέργεια, θετική αύρα και ανεξάντλητο κέφι, έρχεται στα Χανιά και μας καλεί όλους στον αισιόδοξο, πολύχρωμο, ρυθμικό αλλά και μοναδικά ταλαντούχο κόσμο του.

Πολυρυθμία και ποικίλες μουσικές επιρροές συνθέτουν τον χαρακτήρα και τον προσωπικό ήχο του Κωστή Μαραβέγια που αγαπήθηκε από ραδιόφωνα, τύπο και κοινό και δημιούργησε το δικό του ρεύμα στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας, αποκτώντας φίλους από όλες τις ηλικίες και με ευρύτερες μουσικές προτιμήσεις, που τον ακολουθούν φανατικά σε κάθε του εμφάνιση.

Αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται να μεταδώσει το κέφι και την αισιοδοξία του σε όλη την Ελλάδα. Στο πρόγραμμά του παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία ενώ το πρόγραμμα εμπλουτίζεται από κάποιες διασκευές-έκπληξη που παρουσιάζονται από την εξαιρετική και ευφάνταστη μπάντα του, Maraveyas ilegal, αλλά κι από κάποια από τα τραγούδια που ετοιμάζει για την καινούρια του δουλειά τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό αυτό το καλοκαίρι.

24/9/2010

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ώρα 21.30
Είσοδος 17 €