Paul Goodman trio @ Οδός Ονείρων bar – 1/11

odos oneirwn

Ο Paul Goodman και η Μανωλία Κοκολογιάννη, συνεργάζονται χρόνια υφαίνοντας ένα πρωτότυπο μουσικό άκουσμα βασισμένο σε ήχους διαφόρων τροπικών μουσικών παραδόσεων.

Ο Paul Goodman μουσικός και συνθέτης έχει δουλέψει τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με σημαντικούς μουσικούς σε διάφορα πρότζεκτ. Οι συνθέσεις του, είναι το αποτέλεσμα της πολύχρονης έρευνας του σε τροπικές μουσικές διαφόρων περιοχών. Με την σειρά του δίνει κάτι πίσω στις παραδόσεις που τον ενέπνευσαν, αλλά και στο σήμερα, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη μουσικη πρόταση.
Η Μανωλία Κοκολογιάννη ξεκίνησε να σπουδάζει την κρητική λύρα πριν χρόνια κοντά σε σημαντικούς δασκάλους. Η έρευνα της και η συγγένεια της κρητικής μουσικής με άλλες μουσικές παραδόσεις, την έφεραν κοντά σε άλλους ήχους και πειραματισμούς ανάμεσα στην σύγχρονη και την παραδοσιακή φόρμα.
Η Μαρίτζια Κατσούνα είναι μια μουσικός με πλούσια εμπειρία καθώς έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς σε ποκίλα μουσικά σχήματα. Η αυτοσχεδιαστική της ικανότητα σε συνδυασμό με την χρονική ακρίβεια, κάνουν τον ήχο της πολύ ιδιαίτερο και την κατατάσσουν στους πιο σημαντικούς σύγχρονους μουσικούς.

Paul Goodman: σάζι, λύρα
Μανωλία Κοκολογιάννη: λύρα
Μαρίτζια Κατσούνα: κρουστά