Δήλωση Παπαδογιάννη για τα κοινόχρηστα ποδήλατα | Αιχμές σε βάρος της δημοτικής αρχής

papadogiannisΔήλωση με σαφείς αιχμές κατά της δημοτικής αρχής, σχετικά με τα κοινόχρηστα ποδήλατα έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας “100/5″, κ. Αρης Παπαδογιάνης.

Ο κ. Παπαδογιάννης χαρακτηρίζει «ατυχή τη δήλωση του δημάρχου ότι για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης δεν έχουν εφαρμοστεί ανάλογες πολιτικές όταν στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά ότι το 2010 προτάθηκε και εγκρίθηκε μαζί με άλλα έργα το υποέργο για τα κοινόχρηστα ποδήλατα.»

Η δήλωση Παπαδογιάννη:

«Χαιρόμαστε που έργα που σχεδιάσαμε σαν δημοτική αρχή πριν από 5 χρόνια υλοποιούνται σήμερα.

Δεν χαιρόμαστε όμως με την ατυχή δήλωση του δημάρχου ότι για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης δεν έχουν εφαρμοστεί ανάλογες πολιτικές όταν στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά ότι το 2010 προτάθηκε και εγκρίθηκε μαζί με άλλα έργα το υποέργο για τα κοινόχρηστα ποδήλατα.

Αλήθεια θυμάται ποια ήταν η δημοτική αρχή τότε;;

Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι στο ίδιο πρόγραμμα είχε ενταχθεί το υποέργο για την προμήθεια και κυκλοφορία τριών ηλεκτρικών mini bus για την παλιά πόλη και αναμένουμε την υλοποίηση του.

Προίκα όμως αφήσαμε κι ας ψάξει στα συρτάρια του τη μελέτη εφαρμογής για το δίκτυο ποδηλατοδρόμων για την πόλη των Χανίων.

Ας τρέξει λοιπόν να υλοποιήσει τα δυο αυτά σημαντικά έργα και εμείς, που τα ονειρευτήκαμε και τα σχεδιάσαμε, είμαστε εδώ πρόθυμοι να τον βοηθήσουμε.

Είναι ευχάριστο να ολοκληρώνει η δημοτική αρχή έργα σχεδιασμένα από τις προηγούμενες όμως περιμένουμε να δούμε τι έργο δικο της θα υλοποιήσει.

Άρης Παπαδογιάννης,

Αρχιτέκτων Μηχανικός,

Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας “100/5″»

zarpanews.gr