Νέα Αλικαρνασσός: Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Δωρεάν πλέον είναι η πρόσβαση για όλους τους πολίτες στο Διαδίκτυο σε οπτική εμβέλεια από το Δημαρχείο Νέας Αλικαρνασσού μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης του ασύρματου δικτύου στην ταράτσα του Δημοτικού μεγάρου Νέας Αλικαρνασσού.

Η διάθεση δωρεάν υπηρεσιών διαδικτύου συμβάλλει:

* Στην προώθηση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού σε πολίτες που δεν διαθέτουν την οικονομική ευχέρεια να πληρώσουν μια ιδιωτική εταιρεία

* Στην προώθηση των επιχειρήσεων της περιοχής καθώς πλέον ο επισκέπτης μπορεί απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες των καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας της περιοχής να ενημερωθεί, να ψάξει για εργασία κάνοντας χρήση του διαδικτύου μέσω του φορητού του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου του.

Το ασύρματο δίκτυο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Προώθηση Ευρυζωνικών Υπηρεσιών και Εφαρμογών με χρήση WIFI- Hot spots στην Περιφέρεια Κρήτης, Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας εντάσσεται στο μέτρο 4.2 Ανάπτυξη Υποδομών Δικτύων Τοπικής Πρόσβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλέφωνο 2810-247-597.

[cna.gr]