Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Star μεταξύ δύο πολύ γνωστών κυρίων του καναλιού

Είναι γνωστό ότι στο Star είναι όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ο ένας αγαπάει τον άλλο!!! Εμείς σήμερα δεν θα σας αποκαλύψουμε μία από τα ίδια και τα γνωστά. Θα βγάλουμε στη φόρα έναν υπόγειο πόλεμο που το κανάλι για τους δικούς του λόγους θέλει να τον κρατήσει κρυφό.
Πέτρα του σκανδάλου αυτή τη φορά είναι η γνωστή Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία συγκρούεται χωρίς έλεος με την  Μάρα Ζαχαρέα. Εσείς περιμένατε να σας λέγαμε για την Λαμπίρη.


Όχι. Αυτή τη φορά το θέμα είναι άλλο.

Η Μάρα Ζαχαρέα ευθέως έχει διαμαρτυρηθεί στη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας και στον Σταμάτη Μαλέλη ότι η Τατιάνα διαφημίζει απροκάλυπτα το tlife μέσα από την εκπομπή της χωρίς απολύτως καμία αναφορά στο star.gr, που είναι ευθέως ανταγωνιστικό.
Η Τατιάνα από την άλλη μεριά, ενώ τις έχουν γίνει επανειλημμένως παρατηρήσεις να αναφέρει το star.gr, εκείνη επιδεικτικά αρνείται να το κάνει. Η Μάρα, που ως γνωστόν έχει υψηλές διασυνδέσεις στο κανάλι, είχε αποφασίσει να πάει το θέμα μέχρι εκεί που δεν πάει.
Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο κανάλι θεωρούν ότι η Μάρα Ζαχαρέα έχει αποφασίσει να συγκρουστεί με την Τατιάνα μέχρις εσχάτον. Φαίνεται ότι οι παλιές έχθρες ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια.
Για να δούμε, θα υποχωρήσει η Τατιάνα ή ο πόλεμος θα οδηγήσει μία από τις δύο εκτός του Star.