Αποκάλυψη : Ο γαμπρός της Χίλαρυ, θησαύρισε στην πλάτη της Ελλάδας κύριε Γιώργο Παπανδρέου

klinton familyΟ γαμπρός της βασικής συνεργάτιδας του Παπανδρέου, πενταπλασίασε τα χρήματα που ποντάρονται στην ελληνική τραγωδία.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ή ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;

Η Χίλαρυ Κλίντον είναι ο μέντορας, προστατης και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Κάποιοι με κακοήθεια την χαρακτηρίζουν ως το “αφεντικό” του τέως πρωθυπουργού, αφού αυτός από τον καιρό ακόμα που ήταν υπουργός εξωτερικών, υπηρέτησε πιστά τους σκοπούς της, ακόμα και όταν αυτοί ήταν δόλιοι και εθνικά επικίνδυνοι όπως η γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου. Η αποκάλυψη λοιπόν ότι ο γαμπρός της Χίλαρυ Κλίντον πενταπλασίασε τα χρήματα του ποντάροντας στην Ελληνική κρίση, είναι αδιανόητη με τα δεδομένα της ελεύθερης οικονομίας, όπου σοβαροί και μεγάλοι επενδυτές αγωνίζονται για αποδόσεις της τάξης του 9-12%. Οι αποδόσεις επιπέδου καζίνο στην ελεύθερη οικονομία, έχουν συνήθως ως μοναδική εξήγηση την “εσωτερική πληροφόρηση”.
Ο πενταπλασιασμός όμως τον χρημάτων, ίσως πηγαίνει ακόμα πιο πέρα. Στον σχεδιασμό και οργάνωση των καταστάσεων, έτσι ώστε να επιτευχθούν τέτοιας μορφής αποδόσεις. Θα αναρωτηθείτε εύλογα “ειναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια κτήνη που να καταστρέφουν χώρες, να δολοφονούν ανθρώπους και να ρημάζουν κοινωνίες για να κερδοσκοπίσουν ως γύπες πάνω στο αίμα αθώων”; Η απάντηση έρχεται από το προηγούμενο παράδειγμα που παραθέσαμε κυριολεκτικά: Κοσσυφοπέδιο.
Το ιστορικό: 28 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντά τον Μπιλ Κλίντον.
8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, λίγο πριν το μνημόνιο, ο κύριος Παπανδρέου συναντά την Χίλαρυ Κλίντον, η οποία αποθεώνει τις προοπτικές της …Ελληνικής οικονομίας (!!). Εκείνη την στιγμή, κάποιοι ξεφορτώνουν μανιωδώς ομόλογα.
17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Μετά την ακύρωση της επίσκεψης του έλληνα ΥΠΕΞ στη Ρωσία, η Χίλαρυ Κλίντον έρχεται στην Ελλάδα. Στη 1.15 την Κυριακή θα συναντηθεί με το Γ.Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου. Μεσολαβούν άφθονες συνομιλίες πριν και μετά την συνάντηση μέχρι να οδηγηθούμε στο απίστευτο φιάσκο των Κανών, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάποιοι που είχαν εσωτερική πληροφόρηση, κέρδισαν κολοσσιαία ποσά από την ενέργεια του Γιώργου Παπανδρέου. Γνωστά Αμερικάνικα μέσα όμως τον “αποθεώνουν”. Φαίνεται δικαιολογημένα.

20130526-123938.jpg
Η επίσημη Αμερικανικη ηγεσία αγνοεί τον Παπανδρέου επιδεικτικά. Δεν τολμά ούτε να πατήσει το πόδι του στην Αμερική, αφού όλες οι επαφές με την Κλίντον γίνονται είτε σε Ευρωπαϊκό έδαφος είτε τηλεφωνικά.
Προγραμματίζονται ταξίδια στην Αμερική τα οποία ακυρώνονται αιφνιδίως. Κάποια στιγμή, ο Παπανδρέου ως τέως πρωθυπουργος πλέον, εμφανίζεται στην Αμερική σε κάποιο “ιδιωτικό” φόρουμ που διοργανώνει ο Μπιλ Κλίντον, από το οποίο διαρρέουν κάτι θολές φωτογραφίες. Είναι φανερό ότι ο μοναδικός συζητητής του Γιώργου Παπανδρέου, είναι η οικογένεια Κλίντον.
Στο γύρισμα του χρόνου, οι “φίλοι” και στενοί συζητητές του Γιώργου Παπανδρέου, διεθνείς απατεώνες, ο κύριος Σόρος και ο κύριος Ρουμπινί, προεξοφλούν την πτώχευση της Ελλάδας. Οι κάτοχοι ομολόγων πανικόβλητοι πωλούν τα ομόλογα τους σε τιμές που φτάνουν ακόμα και τα 11 σεντς. Κάποιοι επιτήδειοι τα αγοράζουν. Όπως ο κύριος Marc Mezvinsky, γαμπρός του Μπίλ και της Χίλαρυ Κλίντον, παντρεύτηκε την κόρη τους Τσέλσι. Πρώην τραπεζίτης της …Goldman Sachs.
Μέχρι στιγμής η Ελληνική πολιτεία δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για να διερευνήσει την υπόθεση. Αντίθετα, ο κύριος Χατζηδάκης και ο κύριος Σταυρίδης σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, συζητούν με το εν λόγω κύριο για να συνεχίσει να επενδύει στις “αποκρατικοποιήσεις”.
Προφανώς, συνεχίζοντας την οπτική της πεθεράς του και του φίλου της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατά την συνάντηση του 2011 στο Παρίσι με τον κ. Παπανδρέου η κ. Κλίντον τοποθετήθηκε θετικά ως προς το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, το οποίο θεωρεί ως ένα καλό σήμα για τις αγορές. Για τις αγορές του γαμπρού της, οπωσδήποτε.
Συνεχίζεται…