ΟΦΗ – Πλατανιάς: Η Κρήτη στα… δύο

ofh_plataniasΟ ΟΦΗ υποδέχεται τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ» με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Για τον πρώτο γύρο ο ΟΦΗ είχε πάρει τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Πλατανιά με 2-1 παίρνοντας το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Κρήτης. Η αντιπαλότητα παραμένει μεγάλη, καθώς οι δύο μεγάλες πόλεις του Νησιού κονταροχτυπιούνται.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ ωστόσο αν καταφέρει αν βγουν νικητές ξανά θα μειώσουν στους δύο βαθμούς από τις θέσεις της Ευρώπης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χαριτωνίδη ο οποίος είναι τραυματίας ενώ εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Κυζιρίδης, Χατζηκοσμάς, Βαλεριάνος, Νύκταρης και Ροβίθης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μακρής, Ζαχαράκης, Βιτώρος, Ζορμπάς, Κανούλας, Μπανούσης, Καπουράνης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Μονιάκης, Σόουζα, Σαρ, Ιωαννίδης, Αγριμάκης.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προέρχονται από σπουδαίας σημασίας νίκη επί του Άρη, ωστόσο η νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Παναθηναϊκού έφερε και πάλι τον Πλατανιά μία ανάσα από τις θέσεις του υποβιβασμού και θέλει το αποτέλεσμα για να ξεφύγει.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε εκτός πλάνων τους τιμωρημένους Τετέ και Κανακούδη, καθώς και τον τραυματία Μπρίτο, ενώ αντίθετα, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Λαμπάρθε.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Κάλαϊτζιτς, Κάστελς, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ και Τσιντί.

onsports