Μάχη Ρέστη-Καμπουρίδη σε μεγάλα Resort στην Πελοπόννησο

Σε μάχη γιγάντων εξελίσσεται η προσπάθεια γνωστών επιχειρηματιών να αποκτήσουν προνομιακή θέση στον τομέα του τουρισμού, κι απ΄ ότι φαίνεται η μάχη αυτή επικεντρώνεται στην Πελοπόννησο.

Μετά το εντυπωσιακό -και επιτυχημένο, όπως αποδεικνύεται από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του- Costa Navarino (του αείμνηστου καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου και το οποίο διαχειρίζονται τώρα επιτυχώς τα παιδιά του), Βίκτωρ Ρέστης και Μίλτις Καμπουρίδης ετοιμάονται να ανταγωνισθούν ο ένας τον άλλο, στην περιοχή του Π¨ορτο Χέλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεν Ρέστης -που ετοιμάζεται να προσφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΔΟΛ- αγόρασε το “διάσημο” Porto Hydra, ο δε αδελφός της Κάλλιας Καμπουρίδη, συζύγου του Κώστα Μπακογιάννη (την γνωστής οικογένειας κυπρίων επιχειρηματιών), έχει ήδη αγοράσει πέντε ξενοδοχεία στην περιοχή μαζί με εκτάσεις πολλών χιλιάδων στρεμμάτων και κατασκευάζει ένα τεράστιο resort με γκολφ,spa και μαρίνες για μέγκα γιώτ.
Πρόκειται για επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων και αποσκοπούν στην προσέλκυση τουριστών υψηλών εισοδημάτων και του διεθνούς τζετ σετ.
Η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου, για παράδειγμα, επεκτείνει τη συνεργασίας της με ξένες εταιρείες τσάρτερ (έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις και με την Ryan Air) για απευθείας πτήσεις στην Καλαμάτα, ενώ ο Βίκτωρ Ρέστης θέλει να μετατρέψει το παλάιό ξενοδοχείο σε ένα δεύτερο resort τύπου Σβέδτι Στεφάν (είναι το νησάκι- κάστρο στην Κροατία που μετέτρεψε ο γνωστός εφιπλιστής σε πανάκριβο ξενοδοχείο που συγκεντρώσει σταρς απ΄ όλο τον κόσμο).

fomotro/anatropi2020