Καστρινό Καρναβάλι – Η μεγάλη παρέλαση

Το Καστρινό Καρναβάλι 2011 κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Μεγάλη Παρέλαση και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.
Το Σάββατο η παρέλαση ξεκινάει στις 14:00 με τις Παραδοσιακές Ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και συνεχίζεται στις 15:00 με τη παρέλαση των σύγχρονων μεταμφιεσμένων ομάδων.

Την Κυριακή στις 10:30 στο Δημαρχείο η περυσινή νικήτρια ομάδα ΧΟΙΡΟΚΙΝΗΤΟΙ θα ανακοινώσει τον πρώτο γρίφο στις ομάδες και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού θα ξεκινήσει. Στις 19:30 στη Λότζια θα γίνει η τελετή λήξης του Καστρινού Καρναβαλιού και η βράβευση των ομάδων που συμμετείχαν στο Κυνήγι.

Η Παρέλαση

Στο Καστρινό Καρναβάλι 2011 φιλοξενούνται Παραδοσιακές Ομάδες από το ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ, την ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ, τον ΜΕΣΟΤΟΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, το Boyanovo ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, τη ΓΕΡΓΕΡΗ και τους ΑΣΙΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Στις 14:00 η παρέλαση ξεκινάει από τη Χανιώπορτα έως την Πλατεία Ελευθερίας. Προηγούνται οι Παραδοσιακές Ομάδες με τα τοπικά μουσικά τους όργανα.
Στις 15:00 αρχίζει η μεγάλη παρέλαση των σύγχρονων μεταμφιεσμένων ομάδων κάθε ηλικίας.

Στις 20:00 μπροστά στο Δημαρχείο σε μεγάλη εξέδρα θα παρουσιαστούν σε μια εντυπωσιακή παράσταση παραδοσιακά δρώμενα από τις Ομάδες που φιλοξενούμε απ’ όλη την Ελλάδα.
Τη μουσική κάλυψη της παρέλασης προσφέρει η εταιρεία THE REAL MUSIC του Κώστα Βενέτη.

[2810.gr]