Εκθεση ζωγραφικής Κώστα Σπανάκη “Κλιπιτικλόπος”

Έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Σπανάκη με τίτλο “Κλιπιτικλόπος”  παρουσιάζεται στον πρώτο όροφο του μεζεδοπωλείου “Γλωσσίτσες” στα Χανιά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Τετάρτη 26  Ιανουαρίου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 13 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Ο Κώστας Σπανάκης γεννήθηκε και μένει στα Χανιά. Από την παιδική του ηλικία αγάπησε τη ζωγραφική (σκίτσο και λίγο αργότερα κόμικς) κι έχει αρκετές σχετικές δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και περιοδικά από το 1985 και μετά. Την ίδια εποχή ασχολήθηκε ιδιαίτερα και με το graphic design (σήματα επιχειρήσεων, αφίσες, έντυπη διαφήμιση). Την περίοδο 2001-2004 ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ακουαρέλα και από το 2005 σχεδόν αποκλειστικά με λάδια σε καμβά, που είναι και το κύριο πιάτο αυτού του site.

Είναι D.J. από το 1981 και μουσικός παραγωγός στο ραδιόφωνο. Η μουσική που αγαπά είναι JAZZ, BLUES, LATIN, FUNKY, SOUL και 70’s ROCK.

Παίζει κιθάρα και τραγουδά (rock & soul ballads) έχοντας κάνει ηχογραφήσεις (demo) μόνος και με φίλους.

Από το 1979 και μετά, δεν πάει πουθενά χωρίς τη φωτογραφική του μηχανή, προσπαθώντας να καταγράψει την ομορφιά αυτού του κόσμου. Αγαπά πολύ τον Κινηματογράφο, τα σπόρ (ιδιαίτερα τα μηχανοκίνητα) και φυσικά τα ταξίδια!

Κώστας Σπανάκης
26-01-2011
“Γλωσσίτσες”, Χανιά
Ακτή Ενώσεως 4, Χανιά

Ελεύθερη είσοδος
[email protected]
www.spanakiskostas.gr

ΣΗΜ. ΧΝ+Μ

Ο φίλος και παλιός “συμπολεμιστής” Κώστας Σπανάκης, δημιουργεί και παίρνει εμπνεύσεις απο τις εικόνες που όλοι μας βλέπουμε λίγο ως πολυ στην καθημερινότητα μας αλλά και ανασύροντας μνήμες και επηρρεαζόμενος απο μακρυνά μέρη και προσωπικές στιγμές και βιώματα. Με χρώματα ζωντανά και οικεία, πλάθει ένα κόσμο αισιόδοξο, με αναφορές στο καρτούν, στην παιδική ζωγραφική αλλα και στη μοντέρνα τέχνη !!
Δεν είναι τυχαίο που ένας πίνακας του Κώστα, κοσμεί την ιστοσελίδα μας, στα “Μουσικά νέα”, της πόλης…