Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Βeyonce και ο σύζυγός της Jay-Z! Από τότε που παντρεύτηκαν το 2008, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακουστεί ότι η diva της r’n’b είναι έγκυος, όμως αυτή τη φορά σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού US Weekly, η 29χρονη τραγουδίστρια περιμένει όντως το πρώτο της παιδί !

Όπως δήλωσε στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον τους, η τραγουδίστρια αρχικά αιφνιδιάστηκε μόλις έμαθε τα νέα, αλλά τώρα είναι ενθουσιασμένη! “Η Beyonce εξεπλάγη όταν έμαθε ότι βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Αγαπάει τα παιδιά, αλλά δεν ήταν έτοιμη ακόμα να γίνει μητέρα. Ήθελε πρώτα να τελειώσει το νέο της άλμπουμ και να κάνει ακόμα μία παγκόσμια περιοδεία”, ανέφερε η πηγή.

Τα νέα, όμως, την πρόλαβαν και τώρα νοιώθει ευγνωμοσύνη στο Θεό για το δώρο που της έστειλε. Οι κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού τους έχουν ήδη ευχηθεί και πιστεύουν πως θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Η αδελφή της Beyonce, Solange, η οποία έχει ήδη ένα παιδί έξι των σήμερα δήλωσε “έχει την πιο όμορφη καρδιά του κόσμου. Θα γίνει υπέροχη μητέρα”. Όσο για τον Jay-Z; “Ήταν πάντα προετοιμασμένος για οικογένεια”, αποκαλύπτει ένας φίλος του !

[Nooz.gr]